Sopimuspalvelut Ryhmäliikunta

Osallistumisehdot

Kursseille voivat osallistua vain 18-vuotta täyttäneet.
Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova kun vahvistus ilmoittautumisesta on lähetetty asiakkaalle. Jos asiakkaalla ei ole sähköpostia on mahdollista ilmoittautua puhelimitse. Kurssit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutus on mahdollista tehdä ilman kuluja viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai perinteisenä kirjeenä. Kurssin perumiseksi ei riitä kausimaksun maksamatta jättäminen. Asiakkaan poissaoloja ryhmäliikuntatunnilta ei hyvitetä.

Laskutus

Auttamo laskuttaa kurssimaksut asiakkaalta, kun kurssin toteutuminen on vahvistunut.
Maksu suoritetaan tilisiirtona Auttamon tilille 14 päivän maksuaikaa noudattaen.

Kurssin mahdollinen peruuntuminen

Auttamo voi perua kurssin mikäli kurssille on ilmoittautunut alle 15 asiakasta tai tilavarauksissa ilmenee olennaisia muutoksia. Peruutustilanteessa asiakkaalle palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse viipymättä.

Yksittäisten tuntien mahdollinen peruuntuminen

Yksittäisten tuntien peruuntuminen on mahdollista ohjaajan sairastuessa tai liikuntatilan käyttöesteestä johtuen. Peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla, tekstiviestillä sekä liikuntapaikan ulko-ovella mahdollisimman pian esteen ilmaannuttua.

Peruuntuneet ryhmäliikuntatunnit pyritään korvaamaan jatkamalla kautta eteenpäin. Mikäli kauden jatkaminen ei ole ohjaajasta tai liikuntatilan saatavuudesta johtuen mahdollista, Auttamo palauttaa asiakkaalle poissaolokertaa vastaavan summan rahana kauden päätyttyä.

Tuntien kulku

Ryhmäliikuntatunnin kesto on 55 minuuttia.
Tunnille on saavuttava ajoissa. Asiakkaan on kuitattava osallistumisensa osallistujalistaan jokaisen tunnin alussa. Ryhmäliikuntatunneille tai liikuntatiloihin ei saa tuoda lapsia eikä eläimiä.

Auttamo ei vakuuta asiakkaitaan. Huolehdithan omasta vapaa-ajan vakuutuksestasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Palaa etusivulle