Energinen Arki – Kutsu hyvinvointi arkeesi

Tuntuuko elintapojen parantaminen vaikealta?

Ovatko terveelliset ruokailutottumukset lipsuneet ulottumattomiin arkisten velvollisuuksien täyttäessä kalenterin?

Huomaatko toisinaan haaveilevasi energiapuuskasta, jonka voimalla jaksaisit pakata jumppavarusteet reppuun työpäivän jälkeen ja kirmata nauttimaan liikunnan ilosta?

Älä enää lykkää elinvoimaisempaa arkea eteenpäin –Kutsu hyvinvointi arkeesi Energinen Arki-verkkovalmennuksen avulla!

TULOSSA PIAN!
Energinen Arki-verkkovalmennus on pirteä startti kohti virkeää ja elinvoimaista oloa. Kurssi antaa sinulle eväät pysyvään elintapojen parantamiseen ja vankan pohjan kestävälle painonhallinnalle. Jos olet kyllästynyt pikadieetteihin ja vetämättömään oloon – tämä kurssi on sinulle. 

Energinen Arki-verkkovalmennus:

  • Verkkovalmennuksen kesto 8 viikkoa. 
  • Valmennus sopii painonpudottajille ja elintapojensa parantamisesta kiinnostuneille. Siis sinulle, joka haluat voida pysyvästi paremmin!
  • Opit ymmärtämään hyvinvointiasi kokonaisuutena ja siten asettamaan elintapaprojektillesi innostavat, mutta saavutettavat tavoitteet.
  • Ohjeiden avulla opit harjoittelemaan tavoitteisiisi sopivalla tavalla.
  • Opit koostamaan terveellisen, tavoitteitasi tukevan ja ravitsevan ruokavalion.
  • Saat käyttöösi hyvinvointiprojektillesi hyödyllistä tukimateriaalia: mm. esimerkkiruokavaliot, liikkuvuusharjoitteita ja harjoitusohjelmia, jotka tukevat painonpudotusta ja kiinteytymistä.
  • Kurssin voi suorittaa alusta loppuun itsenäisesti, mutta valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan ja vastaa tarvittaessa kysymyksiin!

Verkkovalmennuksen teemana on painonhallinta ja pitkän aikavälin positiivinen muutos hyvinvointiin. Valmennuksen aikana otat haltuun monipuoliset hyvinvoinnin keinot – terveellinen ruokavalio ja tavoitteellinen liikunta mukaan lukien. Valmennus sisältää erilaisia harjoitusohjelmia, joista voit valita itsellesi sopivimmat, ml. saliohjelma, kotijumppa, HIIT-harjoitteet.